NaslovnicaVijestiUNAI EMERY NOVI MENADŽER ARSENALA: Evo tko će biti njegovo prvo pojačanje...

UNAI EMERY NOVI MENADŽER ARSENALA: Evo tko će biti njegovo prvo pojačanje ovog ljeta

Unai Emery je službeno potvrđen kao novi trener Arsenala, objavio je klub. Španjolac, koji je krajem ove sezone napustio PSG, pobijedio je pomoćnog trenera Manchester Cityja Mikel Artetu u utrci za Arsenalovu stolicu, nakon što je Arsene Wenger zauzimao tu poziciju protekle 22 godine.

UNAI EMERY NOVI

Fotografija se pojavila na službenoj internetskoj stranici Emryja u utorak navečer sa slikom njega i logom Arsenala sa sloganom ‘ponosan što sam dio Arsenalove obitelji” zajedno sa njegovim potpisom, ali je kasnije izbrisana.

No, sada je klub potvrdio imenovanje nakon što je odlučio da je njegovo iskustvo ono što je potrebno kako bi se klub vratio u utrku za naslov u ligi.

“Oduševljen sam što se pridružujem jednom od sjajnih klubova u ovoj igri”, rekao je Emery.

“Arsenal je poznat po tome što je voljen diljem svijeta zbog njihovog stila igre, njihove predanosti, mladim igračima, fantastičnog stadiona, načina na koji se klub vodi. Vrlo sam uzbuđen što sam dobio odgvornost za pokretanje ovog važnog novog poglavlja u povijesti Arsenala. Upoznao sam Stana i Josh Kroenkea i jasno je da oni imaju velike ambicije za klub i predani su budućem uspjehu. Ja sam uzbuđen što to možemo učiniti zajedno i veselim se dati svima koji vole Arsenal posebne trenutke i sjećanja.”

[su_champions_league_final]

Topnici su uspjeli završiti tek na šestoj poziciji ove sezone, a sada se očekuje da će Emery napraviti masovni remont u momčadi.

Emery je sada i službeni menadžer Arsenala i već je identificirao prvo pojačanje koje želi dovesti ovog ljeta.

Prema Daily Mailu, Arsenal želi dovesti veznog igrača Jean-Michael Serija.

[su_live_koeficijenti_v2]

26-godišnji igrač Obale Bjelokosti – koji je prošlog ljeta bio tako blizu odlaska u Barcelonu, dobio je ugled jednog od najboljih veznih igrača u Francuskoj ligi od dolaska 2015. godine.

Emery je htio potpisati Serija u siječnju za PSG i navodno će mu biti dopušteno da ode iz Nice za samo 35 milijuna funti ovog ljeta.

On će navodno oživjeti taj interes sada u Arsenalu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!