NaslovnicaVijestiUNAI EMERY OTKRIO: Evo tko će zamijeniti Aarona Ramseya!

UNAI EMERY OTKRIO: Evo tko će zamijeniti Aarona Ramseya!

Trener Arsenala Unai Emery nagovijestio je kako njegov klub možda neće tražiti direktnu zamjenu za Aarona Ramseya na transfer tržištu ovog ljeta, te da bi šansu mogao dobiti neko od igrača iz mlade akademije.

Zamjena za Ramseya

Ramsey je nedavno protiv Napolija odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu ‘Topnika’, a ovog ljeta će otići u redove Juventusa, sa kojim je već potpisao ugovor.

Emery je svjestan kako po svemu sudeći neće dobiti značajan transfer budžet u prelaznom roku, te je poslao poruku 19-godišnjacima Joeu Willocku i Eddieju Nketiahu da iskoriste priliku koju dobiju.

Nakon pobjede protiv Burnleya jučer (3-1), španjolski stručnjak je rekao: “Moramo koristiti mlade igrače kao što je Ramsey bio kada je stigao u klub. Svaki igrač može iskoristiti priliku i poboljšati se. Willock i Nketiah su odigrali 90 minuta, iskoristili su priliku koju su dobili i odigrali dobro. Naša odgovornost je da im damo šanse.”

Arsenal je ovom pobjedom završio sezonu u Premier ligi, a Aubameyang je sa dva gola stigao na vrh liste strijelaca, te osvojio Zlatnu kopačku, koju će dijeliti sa Mohamedom Salahom i Sadiom Maneom. ‘Topnicima’ je preostala još jedna utakmica u sezoni, a riječ je o finalu Europske lige, gdje će igrati protiv gradskog rivala Chelseaja. To im je ujedno i jedina prilika da izbore učešće u Ligi prvaka sljedeće sezone, s obzirom da su u ligi završili na petom mjestu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!