NaslovnicaVijestiUNAI EMERY POTVRDIO: Zvijezda zasigurno napušta Arsenal ovog ljeta!

UNAI EMERY POTVRDIO: Zvijezda zasigurno napušta Arsenal ovog ljeta!

Iz Arsenala je i službeno potvrđeno kako će napadač i jedna od najvećih zvijezda tima Danny Welbeck napustiti klub na kraju sezone.

Welbeck napušta Arsenal

Engleskom reprezentativcu ugovor sa ‘Topnicima’ ističe ovog ljeta, te čelnici sa njim nisu postigli dogovor o produženju istog. Nakon što je londonski klub danas odigrao neriješeno sa Brightonom (1-1) stigla je i službena potvrda kako će Welbeck postati slobodan igrač.

Predsjednik kluba Sir Chips Keswick je o njegovom odlasku kratko rekao: “Njegova prisutnost će nedostajati u svlačionici tima”, dok je trener Unai Emery kasnije na press konferenciji također potvrdio da odlazi: “Razgovarao sam sa čelnicima i odlučeno je kako će Welbeck napustiti klub.”

28-godišnjak je u ovoj svojoj posljednjoj sezoni u dresu Arsenala nastupio samo 14 puta, te je postigao pet golova, od čega samo jedan u Premier ligi, gdje su ‘Topnici’ ostali na petom mjestu sa 67 osvojenih bodova kolo prije kraja. Ispred njih, na četvrtom mjestu nalazi se veliki gradski rival Tottenham Hotspur, te će u posljednjem kolu biti odlučeno tko će kroz ligu izboriti Ligu prvaka, iako tim Unaija Emeryja ima jako male šanse.

Ipak, priliku da izbore nastup u najelitnijem europskom takmičenju sljedeće sezone imat će kroz Europsku ligu, gdje im u četvrtak slijedi uzvratni susret polufinala protiv Valencije, koju su na svom terenu ranije ovog tjedna savladali rezultatom 3-1. U drugom polufinalnom okršaju u četvrtak snage će odmjeriti Chelsea i Eintracht Frankfurt, a u prvoj utakmici je rezultat glasio 1-1.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!