NaslovnicaVijestiUNAI EMERY PRIZNAO: Evo tko će braniti na velikom gradskom derbiju protiv...

UNAI EMERY PRIZNAO: Evo tko će braniti na velikom gradskom derbiju protiv Chelseaja u subotu!

Trener Arsenala Unai Emery potvrdio je kako će Petr Čech zadržati svoje mjesto u početnih jedanaest u velikom Londonskom derbiju protiv Chelseaja, koji se igra ovog vikenda.

Čech će braniti protiv Chelseaja

‘Topnici’ su ranije ovog ljeta izdvojili 25 miliona eura na novog golmana, njemačkog reprezentativca Bernda Lenu, koji je stigao iz Bayer Leverkusena.

[su_bet365_koeficijenti]

Ipak, on po svemu sudeći neće biti prvi izbor španjolskog stručnjaka ove sezone, nakon što je utakmicu prvog kola Premier lige protiv Manchester Cityja (0-2) u nedjelju započeo sa klupe.

Čech je na tom susretu imao nekoliko impresivnih obrana, ali se dosta mučio sa loptom u nogama, te je skoro postigao i autogol. S druge strane, Lenova distribucija lopte i smirenost s istom u posjedu je jedan od glavnih razloga zbog kojeg ga je novi skaut Arsenala Sven Mislintat odlučio dovesti na Emirates, ali 26-godišnjak će morati sačekati još neko vrijeme da upiše svoj debi u crvenom dresu na službenoj utakmici.

[su_vegas]

Emery je u intervjuu pred derbi u subotu rekao: “Odluka je jednostavna. Petr Čech će započeti utakmicu od prve minute, imam povjerenje u njega. Ukoliko u budućnosti Bernd bude branio, imam povjerenje i u njega. Jako sam zadovoljan nastupima Čecha, on ima iskustvo, kvalitet i još može braniti na vrhunskoj razini. Isti je slučaj sa Berndom Lenom. Njih dvojica su jako važni za nas, imaju različite kvalitete i obojica mogu igrati.”

36-godišnji Petr Čech je proveo 11 godina nastupajući u dresu Chelseaja, gdje je ukupno odigrao čak 333 utakmice u Premier ligi, koju je u tom periodu osvajao četiri puta, a u sezoni 2011/12 sa ‘Plavcima’ je osvojio i Ligu prvaka. Otkako je stigao u Arsenal 2015. godine, osvojio je samo jednu titulu, a riječ je o FA Kupu u sezoni 2015/17, kada su ‘Topnici’ u finalu slavili upravo protiv njegovog bivšeg kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!