NaslovnicaVijestiUNITED AKTIVIRA KLAUZULU OD 20 MILIJUNA FUNTI: Mourinho dovodi veterana koji će...

UNITED AKTIVIRA KLAUZULU OD 20 MILIJUNA FUNTI: Mourinho dovodi veterana koji će spasiti njegovu obranu!

United aktivira klauzulu od 20 milijuna funti. Mourinho dovodi veterana koji će spasiti njegovu obranu! Manchester United još jednom želi potpisati braniča. Oni su sada povezani sa Urugvajcem Diego Godinom.

United aktivira klauzulu

Prema pisanu Daily Stara, Crveni đavoli su uvjereni da su potpisali zvijezdu Atletico Madrida u siječanjskom prijelaznom roku.

Trenutni ugovor 32-godišnjaka u španjolskom klubu istječe sljedećeg ljeta i ima klauzulu od 20 milijuna funti, koju United želi platiti, piše Daily Star.

Britanski mediji su dodatno spomenuli da je veteranski branič zainteresiran za dogovor o preselju na Old Trafford pije nego što bude prekasno.

Klub sa Old Trafforda je primio ukupno 28 golova u cijeloj sezoni prošle godine, međutim, ove sezone, oni su već primili 21 gol u samo 12 utakmica u ligi.

Mourinho mora potpisati braniča svjetske klase i Diego Godin savršeno odgovara tom opisu. Godinama je bio u vrhunskoj formi, pa čak i sa 32 godine, on izgleda snažno.

Zvijezda iz južne Amerike je sastavni dio Diego Simeoneove obrane, koja je ove sezone primila samo osam golova u La Ligi. Godin je do sada odigrao 11 utakmica u ligi i postigao je dva gola.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!