NaslovnicaVijestiUNITED AKTIVIRA OTKUPNU KLAUZULU OD 111 MILIJUNA EURA: Ovo je igrač koji...

UNITED AKTIVIRA OTKUPNU KLAUZULU OD 111 MILIJUNA EURA: Ovo je igrač koji će riješiti probleme Ole Gunnar Solskjaera!

Napadač Intera Lautaro Martinez je predmet interesa Manchester Uniteda, nakon što je snazno započeo novu sezonu.

UNITED AKTIVIRA

22-godišnjak je postigao šest golova u 11 nastupa za Inter u svim natjecanjima, pomažući momčadi da se podigne na drugo mjesto u Seriji A, istovremeno skupljajući vrijedne bodove u Ligi prvaka.

Argentinac je jedan od najvažnijih napadača u Europi u ovom trenutku, a broj najboljih klubova navodno je pratio njegov narpedak uoči siječanjskog prijelaznog roka.

Prema FC Inter Newsu, United je među onima koji promatraju Martineza, koji u svom trenutnom ugovoru na San Siru ima klauzulu o oslobađanju od 111 milijuna eura.

Superzvijezda Intera bi mogao riješiti ključno pitanje Ole Gunnar Solskjaera ako bi došao na Old Trafford sljedeće godine, nedostatak vatrene snage u napadu je koštao Crvene đavole posljednjih tjedana.

Argentincu je ostalo još četiri godine ugovora, što znači da bi bila potrebna astronomska ponuda da ga odvedu iz kluba.

United ima finansijsku snagu za testiranje Interove odlučnosti uz unosnu ponudu. Međutim, bio bi ogroman rizik kockati se sa toliko novca za ovog igrača koji tek treba postići najvišu razinu, pogotovo kada bi Crveni đavoli mogli značajno pojačati svoj sastav.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!