NaslovnicaVijestiUNITED I CITY SE BORE ZA ZVIJEZDU IZ SERIJE A: Spremni aktivirati...

UNITED I CITY SE BORE ZA ZVIJEZDU IZ SERIJE A: Spremni aktivirati njegovu otpusnu klauzulu od 111 milijuna eura!

Manchester United i Manchester City navodno će se boriti za potpis napadača Intera Lautara Martineza.

UNITED I CITY

Argentinski internacionalac je priredio nekoliko sjajnih nastupa za Nerazzurre, postigavši osa golova i tri asistencije u 16 nastupa na svim natjecanjima.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Prema Mirroru, Manchester United i Manchester City zainteresirani su za potpisivanje 22-godišnjaka sljedećeg ljeta. Izvještaj također sugerira da je povezan i sa Real Madridom i Barcelonom, ali dva Manchester kluba su za njega danas više zainteresirana nego itko.

Martinez ima otpusnu klauzulu od 111 milijuna eura kako tvrdi Calciomercato.

22-godišnjak bi bio prikladno pojačanje Manchester Unitedu i Manchester Cityju. Unitedu je potrebno pojačanje u napadu, a netko poput Martineza bi zaista bio koristan za Crvene đavole.

Manchester City već ima vrlo jak napad, kojeg čine Aguero i Jesus. Martinez bi učvrstio tu frontu Pepa Guardiole, ali će se sigurno boriti da bude redovan.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!