NaslovnicaVijestiUNITED DOBIO NOVI POTICAJ: Pojačanje od 96 milijuna funti stiže na Old...

UNITED DOBIO NOVI POTICAJ: Pojačanje od 96 milijuna funti stiže na Old Trafford!

United dobio novi poticaj! Pojačanje od 96 milijuna funti stiže na Old Trafford! Manchester Unitedu je dodijeljen veliki poticaj u transferu Mauro Icardija, koji je spreman odbiti novi ugovor u Interu.

UNITED DOBIO

Prema Don Balonu, Argentinski internacionalac nije zainteresiran za prijedlog kluba o novoj klauzuli o oslobađanju, jer bi to moglo učiniti da se previše veže za talijanske divove.

United je jedan od klubova koji je u posljednje vrijeme snažno povezan sa Icardijem i sada izgleda kao da učinkovito šalju ponudu koja će iznositi 96 milijuna funti, kako bi aktivirali njegovu otpusnu klauzulu.

Da je potpisao novi ugovor, Icardijeva klauzula bi se povećala na gotovo 175 milijuna funti, tako da se klubovi sada mogu opustiti i krenuti sa svojim ponudama.

Chelsea i Real Madrid su također bili povezani sa 25-godišnjakom u posljednje vrijeme, iako su Plavci možda sada van utrke, jer će umjesto toga poptisati Gonzala Higuaina.

Icardi bi mogao biti koristan dodatak u Unitedu, koji bi mogao napraviti odlično pojačanja na nedosljednog Romelu Lukakua.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!