NaslovnicaVijestiUNITED DOBIO ODGOVOR IZ BUNDESLIGE: "Nećete ga dobiti ispod 70 milijuna funti!"

UNITED DOBIO ODGOVOR IZ BUNDESLIGE: “Nećete ga dobiti ispod 70 milijuna funti!”

United dobio odgovor iz Bundeslige! Manchester United je, kako se izvješćuje, poslao šokantan upit u Borussiju Dortmund i za njihovog Jadona Sanchoa, a Crveni vragovi su dobili odgovor da će mlada zvijezda koštati oko 70 milijuna funti.

UNITED DOBIO ODGOVOR

Prema The Sunu, Crveni vragovi spremaju veliki novac za 18-godišnjaka, što će izazvati kontraverzu s obzirom na Sanchovo vrijeme provedeno u Unitedovim suparnicima, Manchester Cityju.

Sancho je šokirao City kada je odlučio da krene u Bundesligu, a hrabrost mladića se isplatila i nije se osvrnuo otkako se preselio u Njemačku.

Vrijednost mladića iz južnog Londona porasla je od njegovog transfera od 8 milijuna funti u kolovozu 2017. godine. prema pisanju The Guardiana.

Sancho je pridnoio 16 golova (sedam postignutih golova i devet asistencija) u samo 21 nastupu ove sezone u Bundesligi. Mladić je ove godine bio najsjajnija iskra u ekipi Lucien Favrea, a Borussia Dortmund se nalazi na vrhu Bundeslige, dok bi Sancho mogao biti sastavni dio tima koji razbija dominaciju Bayerna u Njemačkoj.

Bučni susjedi Uniteda imaju 15%-tnu klauzulu o prodaji, a Etihad će također imati priliku uskladiti svaku ponudu napravljenu za dječaka. Sancho bi mogao da se odluči o povratku u City ili dobije priliku da bude dio Unitedove podmlađene ekipe.

Sancho je tip igrača koji bi mogao procvjetati pod tutorstvom Ole Gunnar Solskjaera, a krilo se također smatralo masivnim dijelom budućnosti nacionalne reprezentacije – moglo bi biti vrijedno da United napravi potez prije nego kasnije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!