NaslovnicaVijestiUnited dobio priliku da potpiše zvijezdu od 42 milijuna funti: Transfer bi...

United dobio priliku da potpiše zvijezdu od 42 milijuna funti: Transfer bi trebao biti završen u narednih deset dana!

Manchester United i drugi vrhunski klubovi navodno mogu zapečatiti transfer veznjaka Lillea Boubakaryja Soumarea ovog mjeseca.

United dobio priliku

20-godišnji defanzivni vezni igrač ove je sezone zaista zapeo za oko u Ligue 1, a nedavno ga je La Voix du Nord povezao s Man Utdom u potencijalnom transferu od 42 milijuna funti.

Čini se da je Soumare trenutno idealan za Unitedove potrebe, dok je Scott McTominay ozlijeđen, a Nemanja Matić i Fred stvarno nisu dovoljno doprinijeli u veznom redu ove sezone.

Prema Sky Sportsu, za Crvene đavole mogla bi doći dobra vijest jer je Soumare naizgled dostupan ovog siječnja, a posao bi se mogao otkazati u sljedećih deset dana.

Skyovo izvješće također povezuje mladog internacionalaca Francuske U21 s Arsenalom, Chelseajem, Real Madridom i Valencijom, tako da Manchesteru neće biti lako da postigne dogovor.

Ipak je ohrabrujuće vidjeti kako se Lille čini spremnim pustiti ovog vrhunskog talenta da ode, a navijači Uniteda sigurno će se nadati da će se njihov klub moći napraviti ovaj idealan potpis kako bi riješili problem u svom sastavu.

Ole Gunnar Solskjaer zasigurno treba potrošiti neke novce ove zime ako do kraja sezone želi da se bori za prve četiri pozicije u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!