NaslovnicaVijestiUNITED DOBIO ŠANSU DA POTPIŠE ZVIJEZDU MONACA: Ole Gunnar Solskjaer odbio zbog...

UNITED DOBIO ŠANSU DA POTPIŠE ZVIJEZDU MONACA: Ole Gunnar Solskjaer odbio zbog navodno velike cijene – klub iz Francuske tražio 45 milijuna funti!

Manchester United će navodno odbiti priliku da potpiše Yourija Tielemansa, jer je sugerirano da je Belgijanac ponuđen Crvenim đavolima.

UNITED DOBIO ŠANSU

22-godišnjak je uživao u impresivnoj konkurenciji u Premier ligi u drugoj polovici prošle sezone tijekom njegove posudbe sa Leicester Cityjem.

Tielemans je postigao tri gola i pet asistencija u samo 13 nastupa, pa se čini da je dobro prilagođen engleskoj igri i mogao bi biti vrhunsko pojačanje.

Međutim, prema Telegraphu, Manchester United je odbio priliku da ga potpiše, unatoč činjenici da izvješće čak sugerira da im je Monacov igrač ponuđen.

Dodaje se da je on vrijedan 45 milijuna funti, pa je možda to ključni čimbenik u ovom odbijanju, jer se United suočava sa gubitkom Paul Pogbe ovog ljeta.

Tielemans bi bez sumnje dodao kvalitetu u ekipu i drugačiju dinamiku u veznom redu sa svojom kreativnošću i tehničkom kvalitetom kako bi nadopunio Nemanju Matića i Freda.

Međutim, prema gore navedenom izvješću, ne zvuči kao da će se uskoro preseliti na Old Trafford, pa ostaje da se vidi hoće li to Leicester iskoristiti.

Očekuje se da će Manchester United biti vrlo zauzet ovog ljeta, nakon razočarenja prošle sezone u kojoj su propustili Ligu prvaka i završili bez trofeja, očekuje se da će Solskjaer napraviti velike promjene u momčadi.

Kao što je BBC Sport naveo, norveški taktičar je već potpisao mladog Daniela Jamesa za 15 milijuna funti iz Swanseaja, ali čini se da Tielemans neće biti njegov drugi.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!