NaslovnicaVijestiUNITED DOBIO VELIKI POTICAJ: Sve su bliže dovođenju pojačanja od 125 milijuna...

UNITED DOBIO VELIKI POTICAJ: Sve su bliže dovođenju pojačanja od 125 milijuna eura iz Barcelone!

United dobio veliki poticaj! Sve su bliže dovođenju pojačanja od 125 milijuna eura iz Barcelone! Manchester Unitedu je, kako se izvješćuje, dodijeljen ogroman poticaj transfera u vezi sa Barceloninim veznjakom Ivanom Rakitićem.

UNITED DOBIO VELIKI

Hrvatski internacionalac je već dugo povezan sa Crvenim đavolima, koji bi mogli zamijeniti Nemanju Matića i Freda nakon nezadovoljnih sezona.

I sada izgleda da Rakitić neće potpisati novi ugovor sa Barcelonom, jer su katalonski divovi otvoreni za ljetnu prodaju, navodi ESPN.

To daje Manchester Unitedu ogroman poticaj u potrazi za 30-godišnjakom, za koje ESPN kaže da ima klauzulu o oslobađanju od 125 milijuna eura, iako će vjerojatno biti prodan za mnje od toga.

Rakitićeva kvaliteta i iskustvo na najvišoj razini bi mogli da ga pretvore u pojačanje iz snova, jer Ole Gunnar Solskjaer započinje obonovu Unitedove momčadi.

Međutim, PSG se također spominje kao klub koji želi dovesti bivšeg igrača Seville, pa ostaje da se vidi hoće li njegov izbor biti Premier liga ili Ligue 1.

Navijači Manchester Uniteda će se nadati da će Rakitić izabrati Old Trafford, iako su i drugi veliki igrači povezani sa klubom, kao što su Toni Kroos iz Real Madrida i PSG-ov Adrien Rabiot.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!