NaslovnicaVijestiUNITED DOGOVORIO NOVI TRANSFER: Zvijezda iz Serije A stiže za 75 milijuna...

UNITED DOGOVORIO NOVI TRANSFER: Zvijezda iz Serije A stiže za 75 milijuna eura i potpisuje petogodišnji ugovor!

Manchester United je na rubu potpisivanja Laziovog veznjaka Sergeja Milinkovića-Savića nakon uspješnih pregovora o transferu u proteklom tjednu.

UNITED DOGOVORIO

24-godišnjak je tijekom prošle godine povezivan sa mnoštvom vrhunskih europskih klubova, dokazavši se kao jedan od najstabilnijih izvođača u talijanskom nogometu u posljednjim sezonama.

Crveni đavoli su bili među onima koji su pratili napredak srpskog reprezentativca, a Ole Gunnar Solskjaer još uvijek traži jedan ili dva dodatna pojačanja prije osmog rujna.

Prema Repubblici, United je dogovorio transfer od 75 milijuna eura plus bonuse sa Lazijom za Milinković Savića, koji je sada spreman potpisati petogodišnji ugovor na Old Traffordu.

Talijanski mediji navode kako je dogovoren transfer i da će srpski reprezentativac u narednim danima završiti svoj prelazak u Premier ligu, a Solskjaer će uskoro završiti svoje treće pojačanje ovog ljeta.

Milinković-Savić je nastupio u Seriji A već duži niz godina i pravo je vrijeme da napravi sljedeći korak naprijed u svojoj karijeri.

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!