NaslovnicaVijestiUNITED DOGOVORIO TRANSFER SA REAL MADRIDOM: Paul Pogba ide za 100 milijuna...

UNITED DOGOVORIO TRANSFER SA REAL MADRIDOM: Paul Pogba ide za 100 milijuna eura + zvijezda Reala dolazi na Old Trafford!

Manchester United će navodno prihvatiti 100 milijuna eura za Paul Pogbu, dok bi i Vinicius Junior stigao na Old Trafford.

UNITED DOGOVORIO TRANSFER

Jedan od najboljih veznjaka na svijetu, francuski internacionalac povezan je s Real Madridom kako Football Espana tvrdi, on se želi pridružiti divovima iz La lige.

Nedavno izvješće El Desmarquea tvrdi da Manchester United želi 100 milijuna eura, kao i Vinicius Juniora u zamjenu za 26-godišnjaka. Brazilac je za Real odigrao 51 utakmicu otkako im se pridružio iz Flamenga za nadoknadu od 38 milijuna funti prema Sky Sportsu. Do sada je postigao devet golova i 14 asistencija.

Ove sezone Vinicius je nastupio na 15 utakmica pod vodstvom Zinedinea Zidanea, postigavši ​​dva gola protiv Osasune i Club Bruggea, pružajući asistenciju protiv Levantea.

Bilo bi korisno za Manchester United ako uspije dobiti Viniciusa od Pogbinog transfera. Dodavanje Brazilca dodalo bi dubinu napadu Olea Gunnara Solskjaera. Što se tiče zamjene Francuza, oni će dobiti značajan iznos od njegovog transfera koji bi mogli upotrijebiti za kupnju drugog veznjaka.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!