UNITED DONIO ODLUKU: Evo tko će biti novi trajni menadžer kluba sa Old Trafforda

United donio odluku o tome tko će biti novi trajni menadžer kluba sa Old Trafforda! Uprava Manchester Uniteda je kako izvješća navode, odlučila trajno angažirati Ole Gunnara Solskjaera nakon vrhunskog poslao kao privremenog menadžera na Old Traffordu.

United donio odluku

Norvežanin je postigao mnogo više od onoga što se očeivalo sa Manchester Unitedom do sada, pobijedivši deset od 11 utakmica koje je odigrao otkako je stigao u klub i otkako je zamijenio Jose Mourinha.

Sada se čini da je Solskjaerov veliki utjecaj onemogućio Uniteda da napravi bilo koji drugi izbor, unatoč tome što je posljednjih mjeseci sa tom pozicijom povezano mnogo velikih imena.

Prema navodima The Suna, Solskjaer je sada spreman preuzeti tim na trajnoj osnovi, iako službena objava možda neće biti donesena do kraja sezone.

Ovo je uzbudljiva vijest za navijače Crvenih đavola, koji će biti oduševljeni kada budu gledali voljenog bivšeg igrača u klubu i još jednom osposobe svoj tradicionalni napadački nogomet.

Sve se ovo događa nakon strašnih sezona pod vodstvom Mourinha, Louisa van Gaala i Davida Moyesa, a nitko od njih nije izgledao dobro za posao iz različitih razloga.

Solskjaer je, s druge strane, prihvatio romantiku upravljanja Manchester Unitedom, pokazujući da je stvarna vrijednost kluba u njegovim igračima, kojiima je trebalo malo slobode.