NaslovnicaVijestiUNITED DOVODI POJAČANJE IZ BUNDESLIGE: Veznjak stiže za samo 10 milijuna funti!

UNITED DOVODI POJAČANJE IZ BUNDESLIGE: Veznjak stiže za samo 10 milijuna funti!

United dovodi pojačanje iz Bundeslige. Veznjak stiže za samo 10 milijuna funti! Manchester United navodno radi na jednom transferu u ovom trenutku, bez obzira na to što je transferni rok davno zatvoren. Naime, radi se o Arne Maieru koji igra za Herthu na poziciji veznog igrača.

UNITED DOVODI

Njemački mladi igrač je postao najmlađi igrač kluba iz Bundeslige, a sada je redovan nakon što je naporno radio da dođe do toga u ovoj momčadi.

Daily Mirror izvješćuje da se United i Arsenal bore sa Juventusom za ovog tinejdžera i žele ga dovesti u Premier ligu u doglednoj budućnosti i možemo slobodno reći da je njegov stil igre uspoređen sa zvijezdom Real Madrida Toni Kroosom.

[su_bet365_100bonus]

To bi mogao biti dobar potez za United jer se bore za pronalaženje prave ravnoteže u veznom redu gdje igraju Paul Pogba, Fred i Nemanja Matić koji su podnijeli prilično nedosljedan početak sezone.

Maier možda nije točno igrač koji bi mogao odmah postati redovan u klubu, ali njegova budućnost na najvišoj razini izgleda sjajno.

[su_bet365_koeficijenti]

The Mirror dodaje da ima klauzulu o oslobađanju u svom ugovoru sa Herthom vrijednom samo deset milijuna funti – potencijalno jeftino ako Crveni vragovi budu nadvladali ostale velike klubove za njegov potpis.

Bit će teško, ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Nismo sigurni da će United to pokušati uraditi u siječnju, ali nikada se ne zna. Možda upravo zbog tih velikih klubova i pokušaju da naprave nešto mnogo ranije u vezi ovog igrača.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!