NaslovnicaVijestiUNITED DOVODI SJAJNO POJAČANJE: Aktiviraju klauzulu o oslobađanju od 25 milijuna funti!

UNITED DOVODI SJAJNO POJAČANJE: Aktiviraju klauzulu o oslobađanju od 25 milijuna funti!

United dovodi sjajno pojačanje! Aktiviraju klauzulu o oslobađanju od 25 milijuna funti! Tottenhamov obrambeni igrač i glavni cilj Manchester Uniteda Toby Alderweireld je potpisao produžetak ugovora, aktivirajući klauzulu o oslobađanju od 25 milijuna eura u njegovom ugovoru.

United dovodi

Kao što je potvrđeno u njihovoj objavi, Tottenham je aktivirao opciju koju su imali u ugovoru internacionalca Belgije da ga zadrže u klubu do 2020. godine.

Međutim, stim dolazi rizik od gubitka za samo 25 milijuna funti ovog ljeta, zbog te klauzule o oslobađanju koja je aktivirana klauzulom o produženju ugovora.

Manchester United je bio zainteresiran za njega više od polovice sezone i očekuje se da će krenuti po njega. Ovo potpisivanje novog ugovora je dalo Crvenim đavolima sjajnu priliku da dodđu po njegov potpis do kraja sezone i pokušaju riješiti svoje obrambene probleme ove godine.

United je primio 32 gola u smao 21 utakmici Premier lige dajući im najgori obrambeni rekord u prvih 10 ekipa na tabeli.

Sa Alderweireldovim iskustvom, dosljednošću i ukupnom kvalitetom na umu, on bi mogao biti brilijantno pojačanje za ovu ekipu sa menadžerom za kojeg se očekuje da bude imenovan pred novu sezonu.

Vrijeme će pokazati hoće li ga Manchester United dovesti iz Tottenhama.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!