NaslovnicaVijestiUNITED GA ŽELI VEĆ DVIJE SEZONE - A ON SE NUDI REAL...

UNITED GA ŽELI VEĆ DVIJE SEZONE – A ON SE NUDI REAL MADRIDU: Zvijezda od 47 milijuna funti očajnički traži transfer!

Ofanzivni napadač Sporting Lisbona Bruno Fernandes je navodno u kontaktu sa Real Madridom.

UNITED GA ŽELI

Prema pisanju Don Balona, 47 milijuna funti ocijenjena zvijezda Portugala je navodno spreman da ga Sporting proda i vjeruje da bi mogao da ode u Real ovog siječnja, jer je voljan pokušati da iznudi ovaj transfer.

Ostaje da se vidi hoće li Fernandes dobiti svoju želju, ali čini se da je samo pitanje vremena prije nego što veliki klub dođe po njega, nakon sjajne forme u rodnom Portugalu.

Izvještaj A Bole ga povezuje sa Real Madridom, Manchester Unitedom i Tottenhamom, a čini se da bi 25-godišnjak bio zadovoljan i prelaskom u Manchester United.

Unitedu je potrebna kvaliteta u veznom redu nakon teškog početka sezone, a ozljeda Paul Pogbe ostavila ih je pomalo izgubljeno i sa manjkom kreativnosti na tom dijelu terena.

Neki će tvrditi da Pogba zapravo nije bio dovoljno dobar kada je čak bio i na terenu, sa Fernandesom kao potencijalnom nadogradnjom u tom dijelu terena ako se i on pridruži.

Don Balon, međutim, sugerira da Real Madrid sada vodi u potjeri za potpis ove zvijezde, pa će Manchester United možda okrenuti svoju pažnju ka nekom drugom pojačanju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!