NaslovnicaVijestiUnited i City pokušavaju oteti Arsenalu pojačanje vrijedno 100 milijuna eura

United i City pokušavaju oteti Arsenalu pojačanje vrijedno 100 milijuna eura

Engleski mediji su nedavno objavili vijest da Manchester City i Manchester United žele dovesti Arsenalovo potencijalno pojačanje vrijedno 100 milijuna eura. Declan Rice, veznjak West Hama, već neko vrijeme je bio favorit za dolazak u Arsenal, no sada se suočavaju s jakom konkurencijom u borbi za njegov potpis.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema izvorima, Declan Rice je trenutno vezan ugovorom do 2025. godine, a očekuje se da će ovog ljeta vrijediti najmanje 100 milijuna eura. S obzirom na to da je postao kapetan West Hama i ključni igrač engleske reprezentacije, već neko vrijeme se špekulira o mogućem transferu u jedan od najbogatijih klubova u Premiershipu. Iako Transfermarkt procjenjuje vrijednost Ricea na 80 milijuna eura, čini se da će West Ham dobiti više novca za njegov transfer.

Nakon što je neko vrijeme bio na čelu tabele u Premiershipu, Arsenal je u posljednjih pet kola ostvario samo dvije pobjede, što ga dovodi u opasnost da izgubi titulu prvaka Engleske. Trenutno, Manchester City ima bod više od Arsenala i još jednu utakmicu manje prije kraja sezone, što znači da je ishod prvenstva u rukama Građana.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!