NaslovnicaVijestiUnited ima plan kako dovesti zvijezdu Dortmunda: Briljirao je ove sezone, ali...

United ima plan kako dovesti zvijezdu Dortmunda: Briljirao je ove sezone, ali će ga zamijeniti za Jadona Sancha!

Jesse Lingard mogao bi se iznenadno preseliti u Borussiju Dortmund u sklopu dogovora sa Manchester Uniteda za Jadona Sanchoa.

United ima plan

28-godišnji engleski reprezentativac doživio je ponovni uspon u karijeri nakon što je u siječnju otišao na posudbu u West Ham.

No, Lingardova dugoročna budućnost u Unitedu ostaje pod dvojbom, jer će nejgov trenutni ugovor isteći 2022. godine.

Menadžer West Hama David Moyes je veliki obožavatelj ovog igrača i željan je da njegovu posudbu u West Hamu učini trajnom.

Međutim, Lingardovi zahtjevi za plaćom od 100.000 funti tjedno mogli bi se pokazati glavnim problemom za poticanje dogovora.

United bi mogao odbiti ponudu West Hama i koristiti Lingarda u potrazi za Sanchom.

Dortmund pomno prati Lingarda i želio bi ga potpisati ako na ljeto izgube Sanchoa.

United je bio jako povezan sa Sanchom prošlog ljeta i bio je glavna meta menadžera Crvenih đavola.

The Sun izvještava da Dormtund traži ogromnu naknadu od 100 milijuna funti za 21-godišnju englesku zvijezdu, iako bi cijena mogla pasti uključivanjem Lingarda u ovaj dogovor.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!