NaslovnicaVijestiUNITED IPAK NEĆE DOVESTI MANDŽUKIĆA: Solskjaer se odlučio na mnogo skuplju opciju!

UNITED IPAK NEĆE DOVESTI MANDŽUKIĆA: Solskjaer se odlučio na mnogo skuplju opciju!

Poraz od Astane sredinom tjedna je pomalo unazadio Ole Gunnar Solskjaera, ali bilo je jasnih znakova da se stvari poboljšavaju u posljednjih nekoliko tjedana.

UNITED IPAK NEĆE

Čini se da je gol Marcusa Rashforda za Englesku vratio samopouzdanje i fantastično je vodio napadačku liniju u posljednjih nekoliko utakmica. Obrana bi vjerojatno trebala neka nova pojačanja, ali neće biti mnogo panike kada se otvori zimski prijelazni rok.

Jedan igrač o kojem se mnogo razgovaralo tijekom ljeta i posljednjih mjeseci bio je Mario Mandžukić. Mirror je izvijestio da se očekivalo da će United sljedećeg mjeseca dovesti napadača veterana, ali citiraju Tuttosporta koji tvrdi da od dogovora neće biti ništa.

Uvijek je izgledao kao iznenađujuća transfer meta, on ima 33-godišne, a jedva je igrao za Juventus ove sezone i potpuno bi bilo u suprotnosti sa politikom dovođenja mladih igrača kakvu smo vidjeli nedavno.

Također je vjerojatno da će mu trebati neko vrijeme da izgradi svoju kondiciju i oštrinu za utakmice. Kada uzmete u obzir da bi se on potpisao samo kao kratkoročna opcija, to bi mogao biti drugi razlog zbog kojeg je United odustao.

To ne znači da je Solskjaer u potpunosti zadovoljan svojim mogućnostima u napadu. Izvješće Mirrora nastavlja da sugerira, da bi oni trebali potpisati nekoga. Oni ukazuju da bi taj transfer trebao biti Erling Haalnd koji bi ih koštao oko 75 milijuna funti, te bi to mogao biti njihov novi prioritet.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!