NaslovnicaVijestiUNITED NAPOKON DOGOVORIO TRANSFER ZA SIJEČANJ: Napadač je spreman prihvatiti manju platu...

UNITED NAPOKON DOGOVORIO TRANSFER ZA SIJEČANJ: Napadač je spreman prihvatiti manju platu – samo da bi igrao u Premier ligi!

Manchester United je dobio odlične vijesti u svojoj potjeri za napadačem u siječnju, nakon što je Mario Mandžukić odlučio smanjiti svoje zahtjeve za plaću.

UNITED NAPOKON DOGOVORIO

Prema The Sunu, meta Manchester Uniteda, Mario Mandžukić pristao je smanjiti svoje zahtjeve za plaću od 150.000 funti tjedno kako bi zapečatio transfer na Old Trafford ovog siječnja.

Tvrdi se da ekipa Ole Gunnar Solskjaera traži napadača Juventusa za 10 milijuna funti u siječnju.

Crvenim đavolima je do sada nedostajalo mnogo toga u ekipi, pogotovo u napadu, gdje je Mandžukić provjereno jedan od najboljih u Europi.

The Sun dodaje da napadač također ima ponude iz Katra, koje bi rado odbio zbog prelaska u Premier ligu.

Izvješće dodaje da je izvor izjavio da bi se dogovor mogao ostvariti.

Mandžukić naizgled ima nekoliko klubova koji ga žele, a Calciomercato je nedavno izvijestio da Milan i Inter također žele da ga dovedu u svoje redove.

33-godišnjak se bliži sumračnim godianma svoje karijere, ali rezultati njegovog postizanja golova pokazuju da bi on bio sjajno kratkoročno rješenje za Crvene đavole.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!