NaslovnicaVijestiUnited nema šanse pored Cityja i Liverpoola, tvrdi legenda Uniteda

United nema šanse pored Cityja i Liverpoola, tvrdi legenda Uniteda

Legenda Uniteda tvrdi da njegov bivši klub nema šanse za naslov prvaka u novoj sezoni Premier lige, pored Manchester Cityja i Liverpoola.

Legendarni nogometaš Manchester Uniteda Paul Scholes smatra da “crveni vragovi” ni ove sezone neće biti konkurentni u borbi za naslov u Premier ligi.

Engleski mediji prenose da atmosfera u klubu nije najbolja, kao i da je menadžer Jose Mourinho nezadovoljan radom uprave koja mu nije obezbijedila adekvatna pojačanja u ljetnjem prijelaznom roku.

Sa druge strane Liverpool je na pojačanja potrošio skoro 200 milijuna eura, dok je Manchester City šampionsku momčad osvježio angažovanjem Riyada Mahreza.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Kad pogledate Manchester City i Liverpool, mislim da United trenutno nema kvalitetu da se nosi sa njima u trci za naslov” rekao je Scholes i dodao:

“Liverpool je doveo stvarno dobra pojačanja, a ne vidim ni način kako Mourinhova momčad može da se približi Cityju.”

Scholes navodi da aktualni prvak ima kontinuitet i da samo može da bude bolji: “Sjajni igrači, sjajan trener i stil igre koji je prepoznatljiv. Sa Unitedom nikad ne znaš. Nadam se da nisam u pravu, ali ovaj tim ne može da konkuriše za naslov prvaka,” naglasio je Scholes.

Mančester United u petak u 1. kolu Premier lige dočekuje Leicester na Old Traffordu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!