NaslovnicaVijestiUNITED OBARA SVJETSKI REKORD: Novog menadžera će platiti 40 milijuna funti!

UNITED OBARA SVJETSKI REKORD: Novog menadžera će platiti 40 milijuna funti!

United obara svjetski rekord! Novog menadžera će platiti 40 milijuna funti! Manchester United je navodno spreman platiti rekordnu sumu za menadžera nakon što su pokrenuli ponudu od 40 milijuna funti za dovođenje Mauricio Pochettina iz Tottenhama.

United obara

Argentinac je odlično igrao u Spursima, postavši kao jedan od najboljih taktičara u nogometu, gdje je lononsku ekipu pretvorio u iznimno konkurentnu ekipu u Premier ligi i Ligi prvaka.

Zamislite da je Pochettino mogao voditi jednu elitnu ekipu kao što je Manchester United, iako je njegov posao dobar u Tottenhamu, sada se pitamo da li će željeti da ode korak naprijed.

Dok će Pochettino bez sumnje osobno zaraditi više novaca, dok će i više potrošiti na transfer tržištu na Old Traffordu, ostavit će iza sebe vrlo talentiranu ekipu Spursa koja trenutno izgleda kao da će igrati Ligu prvaka i sljedeće sezone, dok Crveni đavoli baš i ne izgledaju tako.

Ipak, Telegraph tvrdi da je Manchester United spreman ponuditi velike novce kako bi doveli Južno Amerikanca u Manchester u onom što bi vjerojatno bilo 40 milijuna funti.

Zamišljeno je da će to biti popularan izbor među navijačima Uniteda, koji će željeti bolju kvalitetu nogometa nakon nekih neugodnih stvari koje su se dogodile pod vodstvom Jose Mourinha, Louis van Gaala i David Moyesa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!