NaslovnicaVijestiUNITED ODREDIO TRAŽENU CIJENU ZA POGBU: Zinedine Zidane spreman platiti- Pogba na...

UNITED ODREDIO TRAŽENU CIJENU ZA POGBU: Zinedine Zidane spreman platiti- Pogba na pragu prelaska u Madrid!

Manchester United je navodno odredio traženu cijenu od oko 150 milijuna funti za Paul Pogbu koji želi zapečatiti transfer u Real Madrid.

NITED ODREDIO

Budućnost francuskog internacionala već je neko vrijeme visi u zraku, a Inter Milan postao je jedno od najnovijih velikih imena koje će Daily Mirror povezati s njim.

Međutim, menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer također je pokušao ublažiti špekulacije oko Pogbine budućnosti, nakon što je Goal citirao kako odlučno odbacuje odlazak u siječnju za 26-godišnjaka.

Ipak, najnovije izvješće Diario Gol-a jest da je Pogba efektivno slobodan da napusti Old Trafford pod uvjetom da novac bude onaj koji United traži.

Španjolski zastupnici tvrde da je Real Madrid doznao da Pogbina cijena 150 milijuna funti, i objašnjava kako se igrač smatra glavnim prioritetom menadžera Zinedinea Zidanea.

Kada je u formi, Pogba je nesumnjivo klasni igrač, a možda će se dogoditi da će i u madridskoj ekipu igrati puno bolje nego što je to bio slučaj s Man Utd-om.

Bivši igrač Juventusa nikad nije izgledao kao kod kuće na Old Traffordu, a promjena scene možda bi mu sada bila najbolja stvar da se karijera vrati na pravi put.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!