NaslovnicaVijestiUnited ponovo liči na ekipu: Dugo vremena na Old Traffordu neko nije...

United ponovo liči na ekipu: Dugo vremena na Old Traffordu neko nije imao takav impakt kao ovaj igrač!

Dugo nijedan igrač nije ušao kroz vrata Manchester Uniteda tako pompozno kao sjajni portugalski veznjak Bruno Fernandes.

Manchester United već je kupio niz fenomenalnih igrača u svojoj bogatoj povijesti, a malo je njih imalo tako brz učinak i efekat kao portugalski veznjak Bruno Fernandes, koji je u samo nekoliko mjeseci postao potpuno neizostavni član momčadi Crvenih Đavola.

Klub je organizirao tradicionalni mjesečni izbor najboljeg igrača, a Fernandes je po treći put zaredom dobio nagradu, dobivši čak 64 posto svih glasova. Nemanja Matić zauzeo je drugo mjesto s 20 posto, a preostalih 16 posto pripalo je autoru hat-trick-a protiv Sheffielda Uniteda, Anthonyu Martialu.

Marcus Rashford i Scott McTominay imenovani su za igrača mjeseca kluba dvaput ove sezone, a Fred i Daniel James po jedan put.

Fernandes je i danas u pobjedi protiv Bournemoutha briljirao, postigavši prekrasan pogodak iz slobodnjaka i upisavši pri tome dvije asistencije.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!