NaslovnicaVijestiUnited ponudio četiri igrača u zamjenu za Bruno Fernadesa: Sporting napokon izabrao...

United ponudio četiri igrača u zamjenu za Bruno Fernadesa: Sporting napokon izabrao jednog – transfer se privodi kraju!

Lisabonski Sporting odlučio je da je Andreas Pereira njihova preferirana opcija za potpisivanje iz Manchester Uniteda u sklopu transfera Bruno Fernandesa.

United ponudio četiri

Posljednje vijesti iz ‘A Bole’ govore kako su napravili napredak u tranferu Fernandesa u Man Utd, a da je Pereira jedan od četvorice igrača koje nude portugalskim divovima.

Izvještaj kaže da je brazilski vezni igrač najpovoljnija opcija Sportinga, kojeg su dobili kao opciju uz transfer Fernandesa u United, dok su na toj listi bili i Angel Gomes, Marcos Rojo i vratar Joel Pereira.

Navijači Uniteda će se sada samo nadati da će što prije moći riječiti konačne detalje ovog transfera, s tim da je njihov klub poznat po tome što ne žure sa pojačanjima posljednjih godina.

Crvenim đavolima je potreban potpis poput Fernandesa da bi ojačali svoj vezni red nakon teške polusezone koju je imao Paul Pogba zbog ozljede.

Fernandes bi mogao biti idealna zamjena za Francuza ako se ipak pridruži, a 25-godišnjak izgleda potencijalno talent svjetske klase, koji bi mogao biti dovoljno dobar da postigne sve razlike u ovoj sezoni u borbi za najbolje četiri mjesta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!