NaslovnicaVijestiUNITED POSLAO PREDSTAVNIKE U BARCELONU: Pokušavaju srediti transfer za 77.5 milijuna funti!

UNITED POSLAO PREDSTAVNIKE U BARCELONU: Pokušavaju srediti transfer za 77.5 milijuna funti!

Menadžer Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer, navodno je željan da ostvari transfer za napadača Barcelone Philippea Coutinha ovog ljeta.

UNITED POSLAO PREDSTAVNIKE

Crveni đavoli su nekoliko puta bili povezani sa brazilskim internacionalcem nedavno nakon njegove razočaravajuće forme u dresu Barcelone od njegovog odlaska iz Liverpoola prošle sezone.

Sada se čini da United stvarno povećava svoj interes, dok Don Balon tvrdi da su poslali izaslanika da pokuša sklopiti posao za Coutinha za oko 77.5 milijuna funti.

Iako ovo izgleda kao kockanje, nema sumnje da je 26-godišnjak bio izvanredan igrač u Premier ligi tijekom svog boravka u Liverpoolu.

Ako bi Coutinho mogao vratiti svoju formu u Manchester Unitedu on bi bio dobro pojačanje od 77.5 milijuna funti, iako ostaje da se vidi hoće li Barca prihvatiti tu ponudu i dopustiti mu da ode za taj iznos tako brzo nakon što su platili ogromne novce za njega.

Činis e da su napadači poput Coutinha prioritet za Uniteda u ljeto ove godine, što ima smisla nakon što je Alexis Sanchez prošle sezone došao iz Arsenala.

Daily Star također povezuje Uniteda sa Jadon Sanchom i Callum Hudson-Odojiem, iako oni nisu toliko dokazani ili iskusni kao Coutinho, izgledaju kao izvanredni mladi igrači.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!