NaslovnicaVijestiUNITED POSLAO SKAUTE: Mourinho dovodi reprezentativca Srbije za 50 milijuna funti!

UNITED POSLAO SKAUTE: Mourinho dovodi reprezentativca Srbije za 50 milijuna funti!

United poslao skaute da gledaju reprezentativca Srbije u Italiji! Mourinho ga dovodi za 50 milijuna funti! Manchester United je navodno povećao interesa za Fiorentininog braniča Nikolu Milenkovića pred zimski prijelazni rok.

UNITED POSLAO SKAUTE

Crveni vragovi trebaju pojačati svoju obranu nakon što su ovu sezonu započeli na razočaravajući način, što ih je ostavilo na osmoj poziciji na tabeli Premier lige zbog negativnih razlika u golovima.

Umjesto karakteristične ekipe Jose Mourinhoa, Manchester United je već primio 21 gol u prvih 12 utakmica – više od duplo nego Liverpool i Manchester City zajedno.

Jasno je da ovaj trenutni ruster kojeg Mourinho ima na svom raspolaganju nije baš sjajan, pa nije iznenađujuće kada smo čuli da je Mourinho zagrizao za Milenkovića.

Internacionalac Srbije je već prije bio povezan sa Crvenim đavolima, a Mail sada tvrdi da su ove nedelje poslali skauta da prati Milenkovića koji vrijedi oko 50 milijuna funti.

Navijači Manchester Uniteda će se nadati da će doći nešto od ovoga sa Milenkovićem, koji izgleda kao jedan od najboljih mladih braniča u Europi.

Mail također dodaje da izgleda realističnije od nekih većih imena poput Harry Maguirea i Kalidou Koulibalyja, koji su također na Unitedovom radaru.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!