NaslovnicaVijestiUNITED POSTIGAO DOGOVOR SA AGENTOM: Zvijezda od 70 milijuna eura potpisuje šestogodišnji...

UNITED POSTIGAO DOGOVOR SA AGENTOM: Zvijezda od 70 milijuna eura potpisuje šestogodišnji ugovor i prelazi na Old Trafford!

Manchester United je na pragu potpisivanja veznjaka Sportinga iz Lisabona Bruna Fernandesa, nakon uspješnih razgovora sa njegovim agentom.

UNITED POSTIGAO DOGOVOR

Portugalska zvijezda je mjesecima na radaru Crvenih đavola, nakon što je imao impresivnu sezonu 2018/19 za Sporting, koja ga je istakla kao jednog od najboljih mladih igrača u Europi.

24-godišnjak je postigao nevjerojatna 32 gola i 18 asistencija na svim natjecanjima za Sporting prošle sezone, zaradivši zanimanje Uniteda, kao i čitavog niza drugih najboljih klubova u svijetu nogometa.

Prema novinaru Gazzetta dello Sporta Nicola Shira, Fernandes je spreman potpisati šestogodišnji ugovor na Teatru Snova kao finalno pojačanje Uniteda ovog ljeta.

Shira je na Twitteru napisao da je United postigao dogovor sa agentom Sportingove zvijezde na početku tjedna i sve dok bude ispunjena njegova cijena od 70 milijuna eura, on će se preseliti u Manchester prije roka u četvrtak.

Solskjaeru su oštro potrebna dodatna pojačanja na sredini terena, nakon što su bili vrlo loši na tim pozicijama prošle sezone.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!