NaslovnicaVijestiUNITED PRONAŠAO NOVOG MENADŽERA U BUNDESLIGI: Evo tko će zamijeniti Ole Gunnar...

UNITED PRONAŠAO NOVOG MENADŽERA U BUNDESLIGI: Evo tko će zamijeniti Ole Gunnar Solskjaera na Old Traffordu!

Manchester United je navodno identificirao bivšeg menadžera RB Leipziga Ralfa Rangnicka kao kandidata koji će zamijeniti Ole Gunnar Solskjaera.

UNITED PRONAŠAO

Njemački taktičar trenutno nije u menadžerskom poslu, ali radi kao šef sporta i razvoja u Red Bullu, fokusirajući se na svoje timove u New Yorku i Brazilu.

Ipak, Manchester unitedu bi trebala promjena menadžera u trenutku nakon napornog početka sezone, a novinar Bilda Christian Falk tvrdi da je na radaru Crvenih đavola.

Rangnick je također povezan kao opcija za Bayern Munchen, ali u Unitedu bi definitivno ovaj talentirani taktički mislilac mogao nadograditi neiskusnog Solskjaera.

Manchester united je također povezan sa drugim imenima, kao što je bivši Juventusov šef Massimiliano Allegri, prenosi Tuttosport.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo kako će sve ovo ispasti, Solskjaer će možda kupiti nešto vremena uz poboljšani nastup sa svoje strane, jer su u nedelju uspjeli ostvariti neočekivani remi od 1-1 protiv Liverpoola.

Ipak, ako je Rangnick dostupan i ako ga uspiju oteti od Bayerna, 61-godišnjak bi definitivno mogao doći na Old Trafford, samo zavisi kada će Solskjaer posustati.

Ragnick je do sada vodio Stuttgart, Hannover, Schalke, Hoffenheim i Leipzig u Bundesligi.

Najnovije vijesti

Heroj Uniteda pokazao klasu u svlačionici: Zaštitio suigrača od alkohola

0
Heroj finala FA Kupa Kobbie Mainoo svojim potezom tijekom slavlja Manchester Uniteda nakon utakmice pokazao je da njegovo brzo razmišljanje nije samo nešto što...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!