NaslovnicaVijestiManchester United pronašao zamjenu za Lukakua!

Manchester United pronašao zamjenu za Lukakua!

Britanski mediji pišu kako je Manchester United pronašao zamjenu za Lukakua, koji dugo ne može da pronađe pravu formu.

Engleski nogometni klub Manchester United ponudio je 40 miliona eura Lyonu za transfer mladog napadača Mousse Dembelea, javljaju britanski mediji.

Nakon što se neko vrijeme spekulisalo, United je uputio prvu zvaničnu ponudu Lyonu za usluge napadača Mousse Dembelea.

Prema tvrdnjama ostrvskih medija, “crveni vragovi” se interesuju za mladog francuskog napadača još od vremena kada je nastupao za Celtic i Fulham, a preporuku su dobili i od nekadašnjeg kapetana Erika Cantone, koji ga prati još od omladinske škole PSG-a.

United je ponudio 40 miliona eura Lyonu, a eventualni dolazak Dembelea odgovor je engleskog tima na nedavne priče o odlasku prvog napadača ekipe Romelua Lukakua u Inter i Serie A.

Lukaku je duže vrijeme van svake forme, pa bi trener Solskjaer svakako mogao da potraži zamjenu belgijskom napadaču. Dembele ima 22 godine, prošao je sve mlađe selekcije Francuske i očekuje se da u narednom periodu zaigra i za seniorski tim. U svojoj prvoj sezoni u Lyonu postigao je 23 gola.

Osim Lukakua, nepoznatu sudbinu u Unitedu imaju Pogba, Sanchez, kao i golman De Gea.

United je osim za Dembelea, zainteresovan još i za Sancha, De Ligta, Wan-Bissaku i Nicolasa Pepea.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!