NaslovnicaVijestiUNITED PRONAŠAO ZAMJENU ZA MKHITARYANA: Reprezentativac Portugala stiže na Old Trafford

UNITED PRONAŠAO ZAMJENU ZA MKHITARYANA: Reprezentativac Portugala stiže na Old Trafford

Već neko vrijeme reprezentativac Armenije je u podređenom položaju na Old Traffordu. Nedavno su on i trener Mourinho navodno imali i svađu, koja bi mogla i značiti kraj za Mkhitaryana u Unitedu. Sada su se u Italiji  pojavile glasine koje ponovno povezuju Inter i Manchester United. Crveni vragovi žele portugalsku zvijezdu Joaa Maria, a Interu je interesantan upravo Henrik Mkhitaryan.

Reprezentativac Portugala

 

Inter i Manchester United već su bili usred svađe oko transfera hrvatskog veznjaka Ivana Perišića, koji je bio velika želja Crvenih đavola. Na kraju je hrvatski reprezentativac potpisao novi ugovor s Interom i ostao u Italiji, a Inter i United će, kako sada stvari stoje da ponovno sjedu za pregovarački stol, jer Corriere dello Sport izvještava da je zamjena igrača na pomolu.

>> Nećete vjerovati kada saznate šta se desilo treneru PSG-a tokom susreta sa Strasbourgom

Portugalski reprezentativac Joao Mario u Interu se nije najbolje snašao, te i u ovoj fenomenalnoj sezoni Intera u ekipi ne igra neku važniju ulogu, međutim, to ne utiče na trener Uniteda Jose Mourinha koji ima vrlo visoko mišljenje o njemu. Velikan iu Manchestera će tako učiniti sve kako bi osigurao usluge igrača koji je podigao pehar za pobjednika Europskog prvenstva u Francuskoj, navodi se u izvješću ovog lista.

U suprotnom smjeru bi trebao krenuti Armenac Henrik Mkhtariyan koji povremeno bljesne u Unitedu pa se zatim sasvim izgubi sa nogoemtne scene.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!