NaslovnicaVijestiUNITED SE BORI SA ARSENALOM ZA ZVIJEZDU JUVENTUSA: Igrač je izrazio nezadovoljstvo...

UNITED SE BORI SA ARSENALOM ZA ZVIJEZDU JUVENTUSA: Igrač je izrazio nezadovoljstvo i želi otići!

United se bori sa Arsenalom za zvijezdu Juventusa. Igrač je izrazio nezadovoljstvo i želi otići iz kluba! Arsenal je spreman da se bori sa Manchester Unitedom u utrci za nezadovoljnog Juventusovog igrača, prema najnovijim izvješćima bliskih klubu.

United se bori

Tuttosport tvrdi da je Jose Mourinho okrenuo pozornost ka Seriji A u njegovoj potrazi za obrambenim pojačanjima, a Medhi Benatiu promatraju, ne samo oni, nego i Arsenal.

Kapetan Maroka je svoju budućnost bacio pod znak pitanja u Torinu nakon što je tvrdio da želi igrati mnogo više. Sada, Tuttosport tvrdi da su Crveni đavoli pokazali interes za bivšu zvijezdu Rome i Bayern Munchena.

“Mučim se igrati jer ne igram konstantno. Prošle sezone sam igrao dobro, jer sam igrao redovito”, rekao je za La Stampa.

“Sada nije isto. Ovo je moj posao i uvijek moram naporno raditi da budem spreman za igru, ali to je situacija koja mi se ne sviđa.”

Prema talijansom Tuttomercatowebu, Topnici sada također nadgledaju situaciju Benatije.

Benatia je očito postao nesretan nakon što nije uspio zamijeniti Leonarda Bonuccija i Giorgio Chiellinija u početnih 11.

AC Milan je također zainteresiran za braniča, koji je ocijenjen na 15 milijuna eura.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!