NaslovnicaVijestiUnited se uključio u utrku za dovođenje Liverpoolove i Arsenalove mete, spremaju...

United se uključio u utrku za dovođenje Liverpoolove i Arsenalove mete, spremaju ponudu vrijednu 95 miliona eura

Kako danas pišu engleski mediji, Manchester United se uključio u utrku za dovođenje zvijezde Monaca Thomasa Lemara, za kojeg već duže vrijeme interes pokazuju Liverpool i Arsenal, kao i Chelsea.

Manchester United dovodi Lemara

Francuski reprezentativac je briljirao u dresu kluba iz Kneževine prošle sezone, te se smatra jednim od najboljih mladih igrača na svojoj poziciji. Svojim sjajnim nastupima je pomogao Monacu da osvoji titulu prvaka Francuske, a ove sezone također igra u vrlo dobroj formi, unatoč tome što njegovom klubu i ne ide baš sve po planu.

Daily Mail je ranije ove sezone izvijestio kako će Arsenal ponovo poslati ponudu za 22-godišnjaka u nadolazećem zimskom prleaznom roku, nakon što je francuski klub odbio njihovu ponudu posljednjeg dana ljetneg prelaznog roka, dok je Telegraph prije par dana objavio vijest kako je i trener Chelseaja Antonio Conte pokazao interes za veznjaka.

U međuvremenu, još jedne engleske novine Liverpool Echo su objavile špekulaciju kako se i Liverpool uključio u utrku, da bi se danas pojavila informacija kako i ‘Crveni vragovi’ pokazuju interes za Lemara. Naime, Yahoo Sport je danas objavio kako je Thomas Lemar jedan od brojnih igrača koje Jose Mourinho prati u posljednje vrijeme, te planira poslati ponudu za njega ove zime.

[su_no1forfootball]

Tim portugalskog stručnjaka ima dosta problema ove sezone u veznom redu, kao i u obrani. Pojačanje kao što je Thomas Lemar znatno bi im povećalo šanse da se vrate u borbu za titulu prvaka Premier lige, u kojoj već zaostaju visokih 11 bodova za vodećim Manchester Cityjem.

Thomas Lemar je ove sezone u ukupno 20 utakmica u svim takmičenjima postigao četiri gola i podijelio četiri asistencije, a njegov klub je trenutno drugoplasirani u francuskom prvenstvu sa 41 osvojenim bodom, baš kao i trećeplasirani Lyon. S druge strane, vodeći Paris-Saint Germain ima 50 osvojenih bodova, te je na dobrom putu da osvoji titulu predvođen trojcem Neymar – Cavani – Mbappe, koji igraju nevjerovatno.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!