NaslovnicaVijestiUnited spremio ponudu od 74.7 milijuna funti za zvijezdu engleske reprezentacije!

United spremio ponudu od 74.7 milijuna funti za zvijezdu engleske reprezentacije!

Manchester United navodno priprema ponudu od oko 74,7 milijuna funti za transfer igrača Leicester Cityja Jamesa Maddisona.

SOLSKJAER HITNO OTPUTOVAO

Leicesterov broj 10. izgleda kao jedan od najboljih nadolazećih talenata u Europi na toj poziciji i zasigurno bi bio veliko pojačanje za Crvene đavole.

Stoga nije čudno što je Don Balon izvijestio da se Man Utd priprema da ponudi veliki novac za potpis Maddison ovog ljeta, što zvuči da će biti veliko osvježenje u sastavu Ole Gunnara Solskjaera.

Engleski internacionalac izgleda upravo ono što Unitedu treba kao dugoročna zamjena za veznjake poput Jesseja Lingarda i ostarjelog Juan Mate.

Don Balon povezuje Manchester Uniteda i sa zanimanjem za zvijezdu Aston Vile Jacka Grealisha, sličnog igrača koji bi također mogao značajno poboljšati ovu ekipu kojoj nedostaje iskra u napadu cijele sezone.

United je također prošlog ljeta u Leicesteru kupio zvijezdu braniča Harryja Maguirea, tako da ostaje za vidjeti hoće li Lisice biti spremne pustiti još jednog od svojih najvažnijih igrača da tako brzo ponovo ode u Manchester.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!