NaslovnicaVijestiUNITED VEĆ SLAO PONUDU KOJA JE ODBIJENA: 90 milijuna funti za zvijezdu...

UNITED VEĆ SLAO PONUDU KOJA JE ODBIJENA: 90 milijuna funti za zvijezdu iz Serije A!

Manchester United navodno nije uspio dovesti zvijezdu Napolija, braniča Kalidou Koulibalyja, uprkos ponudi od 90 milijuna funti koju su poslali, sa Real Madridom koji sada također pokušava da potpiše ovu zvijezdu.

UNITED VEĆ SLAO

Senegalski internacionalac je jedan od najboljih klupskih braniča i nastavlja da bude povezan sa Manchester Unitedom i ostalim velikim klubovima nakon što je impresionirao u Seriji A.

Unatoč potpisivanju Harry Maguirea na ljeto, postoje sumnje da bi Koulibaly mogao još mogao pojačati sastav Ole Gunnar Solskjaera kao nadogradnju za Victor Lindelofa i Eric Bailyja.

Don Balon tvrdi da su Crveni đavoli pokušali ponuditi 90 milijuna funti za Koulibalyja, ali je Napoli tu ponudu odbio, iako se sada sugerira da bi mogli biti spremni umanjiti zahtjeve za zvijezdu.

Čini se da bi to moglo dovesti do ponovnog pokušaja Manchester Uniteda da potpiše 28-godišnjaka, ali isto je tako Madrid pokazao interes.

Ipak, nije sigurno da će Los Blancosi dati toliko novca za Koulibalyja, jer već imaju obilje kvalitetnih opcija.

Mogli bi ga smatrati kao dugoročnu zamjenu za Sergia Ramosa, ali čini se da Koulibaly nije glavni prioritet, što je sigurno ohrabrujuće sa gledišta Manchester Uniteda.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!