NaslovnicaVijestiUoči derbija: Jose Mourinho ponovo 'pecnuo' Arsenea Wengera

Uoči derbija: Jose Mourinho ponovo ‘pecnuo’ Arsenea Wengera

Trener Chelsea Jose Mourinho uoči derbija rekao je smatra da ga britanski mediji ne poštuju dovoljno u usporedbi s Arsenom Wengerom iz Arsenala, za koga je rekao da je posljednji put osvojio šampionsku titulu prije 18 godina. Manchester United će u subotu od 13:30 igrati protiv Arsenala na Old Traffordu u 11. kolu Premier lige. To će biti i duel dvojice trenera, koji su u višegodišnjoj svađi, koja datira od Morinjovog boravka u Chelseaju.

uoči derbija

Wenger nikada nije pobijedio nijedan Mourinhov tim u Premier ligi, a Portugalac je ljut na medije kada ga uspoređuju s francuskim kolegom.

“Rekord protiv bilo kojeg trenera nije važan. Za mene je jedino važno što osvojiš, kao tim. Naši rezultati, naša preporuka. U Premier ligi sutra će se odigrati meč dva trenera s rekordima. Alex Ferguson više nije ovdje. Sutra, između dva trenera, pričamo o šest ili sedam titula u Prmier ligi, ja mislim, ja imam tri, a on tri ili četiri, ne znam.”, rekao je Mourinho uoči derbija na konferenciji za novinare, prenio je Omnisport.

Mourinho je titule u Premijer ligi osvojio s Chelseajem u sezonama 2004-2005, 2005-2006 i 2014-2015. Wenger je sa Arsenalom osvojio titule 1997-1998, 2001-2002 i 2003-2004.

“Da li to znači da bi trebalo da nas poštuju, čak i u razdobljima kada naši rezultati nisu najbolji? Mislim da gospodin Wenger ima vaš poštovanje (medija) i mislim da ga ja nemam. Posebno što sam osvojio posljednju titulu prije 18 mjeseci, a ne prije 18 godina. Ali samo pratim svoj put, pošto želim osvojiti četvrtu Premijer ligu.”, dodao je on.

Mourinho je rekao da je poslije otkaza u Chelseaju imao brojne ponude, ali da je želio da sačeka pravu.

“U klubu sam u kome želim biti. Kada sam dobio otkaz u Chelseaju nisam bio u nevolji, imao sam mnogo ponuda. Ne pričam o njima jer je to pitanje principa. Mogao sam odmah pronaći posao, u nekom od najvećih europskih klubova u Europi, ali sam čekao. Osvojio sam šampionske titule sa četiri različita kluba i želim biti prvak u svakom klubu u kojem radim. To bi bio lijep rekord, ako bih u tome uspio.”, naveo je bivši trener Porta i Real Madrida.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!