NaslovnicaVijestiUpitan nastup Španjolske na Euru: Pogođeni još jednim pozitivnim testom na COVID-19!

Upitan nastup Španjolske na Euru: Pogođeni još jednim pozitivnim testom na COVID-19!

Španjolska je pogođena još jednim pozitivnim testom na Covid-19. Nakon što je Sergio Busquets bio prvi igrač koji je pozitivan, sada ga prati i Leedsov Diego Llorente, samo nekoliko dana prije početka Eura 2020.

Upitan nastup Španjolske

Nakon što je Sergio Busquets bio pozitivan na testiranju u nedelju – dan nakon remija sa Portugalom – ostatak momčadi i trenerskog osoblja morali su slijediti protokol i samoizolirati se.

Kao rezultat toga, španjolska momčad do 21 godine ušla je u prijateljski susret sa Litvom u utorak navečer i pobijedila u Leganesu sa 4-0.

No, zabrinjavajuće je da je mjesto Furije na Euru 2020. u velikoj sumnji nakon što je konfederacija potvrdila da je i Llorente bio pozitivan i prisiljen napustiti njihov kamp u medicinskom vozilu u utorak navečer.

“RFEF sa žaljenjem objavljuje da je središnji branič Diego Llorente bio pozitivan na posljednjim PCR testovima provedenim jutros u koncentraciji nacionalne momčadi u Las Rozasu”, navodi se u priopćenju RFEF-a u utorak navečer.

Svi su ostali igrači bili negativni, ali predsjednik RFEF-a Luis Rubiales smatra da će biti još pozitivnih testova zbog drugih igrača koji su u bliskom kontaktu s Busquetsom i Llorenteom.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!