NaslovnicaVijestiUpoznajte 19-godišnjaka koji će postati prvi engleski igrač Barcelone od vremena Gary...

Upoznajte 19-godišnjaka koji će postati prvi engleski igrač Barcelone od vremena Gary Linekera

Upoznajte 19-godišnjaka koji će postati prvi engleski igrač Barcelone od vremena Gary Linekera. Iz bilo kojeg razloga većina engleskih reprezentativaca obično provede cijele svoje karijere u svojoj domovini, no došlo je do izuzetaka posljednjih godina.

Upoznajte 19-godišnjaka

Glenn Hoddle, Chris Waddle, Paul Gascoigne, Mark Hughes, Gary Lineker, Paul Ince, Steve McManaman, David Beckham, Jonathan Woodgate i Michael Owen su Englezi koji su igrali u inozemstvu u posljednjim desetljećima.

Posljednja tri na tom popisu su igrala za Real Madrid tijekom 2000-ih, ali nijedan Englez nije igrao za prvu momčad Barcelone od Linekera 1989. godine.

Čak i kada je bivši menadžer Engleske Bobby Robson bio na čelu Kamp Noua, tijekom sredine 1990-ih, ni jedan Englez nije bio u knjigama katalonskih divova.

Međutim, dugo čekanje za još jednim engleskim nogometašem u Barceloni bi moglo doći kraju – ovog tjedna.

[su_watch_live_football]

Trener kluba Ernesto Valverde pozvao je 12 igrača iz Barce B za finale Super kupa protiv Espanyola u srijedu, a jedan od njih je 19-godišnji veznjak Marcus McGuane.

Tinejdžer je u siječnju potpisao trogodišnji ugovor sa Barcom nakon što je dva puta nastupio za prvu momčad u Arsenalu u Europskoj ligi ranije ove sezone.

Arsenal je dobio neobjavljenu naknadu za mladog Engleza, čija je klauzula o otkupu trenutno postavljena na 21,9 milijuna funti.

Došao je u Arsenal u dobi od šest godina, ali je htio nastaviti razvoj svoje karijere na Camp Nou, a ne na stadionu Emirates.

Sada živi u stanu sa svojom djevojkom u Barceloni i prvi put je trenirao sa prvim timom prošlog mjeseca.

“McGuane se dobro prilagodio i dobro radi”, izjavio je trener Barcelone Gerard Lopez ovog tjedna za ESPN.

[su_bet365_app]

“On je kompletan igrač. Možda mu nedostaje ta smirenost na lopti, ali on je trenutno sve ono što nam je potrebno u veznom redu.”

“On radi naporno, dobar je u skoku, već je mnogo dodao timu. Mogu ga koristiti na mnogim pozicijama u ovoj dobi, još ima puno prostora za poboljšanje.”

https://twitter.com/marcusmcguane58/status/958400819141005312

“U kratkom vremenu je već zaradio moje povjerenje i nadam se da može postati važan igrač za nas.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!