Naslovnica Vijesti Upoznajte najmlađeg nogometnog menadžera na svijetu koji radi sa Real Madridom!

Upoznajte najmlađeg nogometnog menadžera na svijetu koji radi sa Real Madridom!

18-godišnji student proglašen je najmlađim nogometnim menadžerom na svijetu, a sada je zaposlen u europskom gigantu Real Madridu kako bi trenirao mlade talente u Velikoj Britaniji.

Jordan Hadaway danju je student na Sveučilištu Liverpool Hope, ali noću vodi momčad sa igračima koji su duplo stariji od njega u ekipu Caerwys FC, velški klub sa više od 100 godina povijesti.

Možda je još impresivnije i to što je radio kao ‘klinički trener’ za Real Madrid. Klinički trener je netko tko radi sa profesionalnim trenerima i savjetuje se sa njima.

Iako je još uvijek tinejdžer, Jordan je radio kako bi zaradio svoj trenerski bedž B kategorije, istu kvalifikaciju kao i Seamus Coleman – kapetan Evertona za kojeg Jordan navija.

Objašnjavajući kako voditi ekipu koja je mnogo starija od njega, Jordan je rekao: “Unatoč svojim godinama, uvijek sam bio siguran u to da zaslužujem poštovanje frajera.”

“Rekao sam im: ‘Ako me ne želite ovdje, samo mi recite.'”

“Imamo nekoliko starijih profesionalaca, od kojih je najstariji 36 godina.”

“Zovu li me gaferom? Da, zovu i to je i dalje prilično čudno.”

Jordan je i sam sanjao o karijeri igrajući nogomet, ali – kao i mnogima od nas – rečeno mu je da nije talentiran sa 16 godina. Od tada se posvetio treniranju i sada ubire plodove.

Povrh toga, njegovi podvizi privukli su pažnju jednog od najvećih svjetskih klubova.

Real Madrid ga je pozvao na svoj stadion Bernabéu na odabir predavanja i treninga, a zatim ga pozvao da postane plaćeni član osoblja vodećih nogometnih klinika Real Madrida ovdje u Velikoj Britaniji tijekom ljetnih mjeseci.

Jordan je objasnio: “Preporučen sam klubu koji je čekao da dovršim UEFA B licencu, a sada sam jedan od članova osoblja Real Madrida.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

UZMI 100% BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!

1.000KN BONUS
NIŠTA
25€ BONUS
NIŠTA
EKSKLUZIVNI KOEFICIJENTI
NIŠTA
BONUS KREDITI
NIŠTA
Možda je baš danas tvoj sretan dan!
Zaigraj i osvoji bonus dobrodošlice!

Pravila igre:

  • Jedna igra po osobi dnevno
  • Varalice će biti diskvalificirani
  • Gamble responsibly, T&C Apply, 18+