NaslovnicaVijestiUpozorenje slavnog francuskog asa: Hoće li Real zažaliti zbog Mbappea?

Upozorenje slavnog francuskog asa: Hoće li Real zažaliti zbog Mbappea?

Emmanuel Petit, svjetski i europski prvak s francuskom reprezentacijom, upozorio je Real Madrid na dovođenje Kyliana Mbappea. S obzirom na to da je potvrđeno da Mbappe napušta PSG tijekom nadolazećeg ljeta, pregovori s Real Madridom sve su bliži finalizaciji. Španjolski mediji čak tvrde da je sjajni Francuz već potpisao ugovor s Kraljevskim klubom.

Emmanuel Petit nije optimističan u vezi s ishodom cijele situacije. Naprotiv, upozorio je Real Madrid na mogući raskol u svlačionici nakon što Mbappe stigne u klub.

“Ako Mbappe ode u Madrid, to bi mogao biti problem. Ne samo u smislu plaća u svlačionici, već i u smislu vodstva. Bellingham je bio nevjerojatan, kao i Vinicius i ako Mbappe ode u Real, morat će igrati kao napadač, baš kao što je igrao nedavno u PSG-u. Svi znamo da mu to nije najbolja pozicija. Puno je pitanja, a nema odgovora,” rekao je Petit u intervjuu za španjolski list AS.

Bivši igrač Arsenala, Monaca, Barcelone i Chelseaja dodao je da su “svi u Francuskoj umorni” od vijesti o Mbappeu iz godine u godinu. Podsjetimo, sjajnog francuskog reprezentativca svaki se prijelazni rok povezivalo s Realom, a čini se kako su se stvari konačno razriješile.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!