NaslovnicaVijestiUprava Bayerna mijenja svoj pristup prema Thomasu Tuchelu: Treba smanjiti negativnost

Uprava Bayerna mijenja svoj pristup prema Thomasu Tuchelu: Treba smanjiti negativnost

U posljednje vrijeme odnosi između Tuchela i uprave njemačkog velikana znatno su zahladili zbog razočaravajućeg završetka ljetnog prijelaznog roka i nekih izjava koje je trener dao.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Vodstvo Bavaraca nije najbolje primilo izjavu Tuchela koji je javno i bez dlake na jeziku prokomentirao završetak prijelaznog roka u kojem nije dobio željeno pojačanje.

Time je Tuchel riskirao sukob s počasnim predsjednikom Ulijem Hoenesom, no tijekom reprezentativne stanke održan je sastanak Bayernove uprave i trenera. Tuchel je na sastanku dobio podršku kakvoj se nadao, a kako navodi Bild, jasno mu je poručeno da treba biti manje emotivan i negativan prema klubu koji vodi s klupe.

Tijekom tog vremena, čelnici Bayerna su iskoristili jak adut i odali počast Tuchelu, usporedivši ga s legendarnim trenerom Juppom Heynckesom. Naglasili su da je i Heynckesu trebalo vrijeme da stekne mirnoću i kontrolu nad momčadi, isto kao što je sada slučaj s Tuchelom.

“Bayern i Tuchel su još uvijek u procesu otkrivanja. Veza nije ljubav na prvi pogled. Nakon posljednjih razgovora, sve strane su odlučile: Svakako žele pokušati sve kako bi nadolazeći tjedni i mjeseci bili skladni od burnog ljeta”, izvještava Bild.

Bayern je u prvom susretu skupine A nove sezone Lige prvaka svladao Manchester United rezultatom 4:3, dok će u subotu igrati susret petog kola njemačke Bundeslige protiv Bochuma.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!