NaslovnicaVijestiUprava Bayerna razbjesnila Neuera: Ništa gore mi se u životu nije dogodilo

Uprava Bayerna razbjesnila Neuera: Ništa gore mi se u životu nije dogodilo

Njemački reprezentativac Manuel Neuer bijesan je nakon što je Bayern odlučio otpustiti Tonija Tapalovića, trenera vratara koji je u klubu radio otkako je Neuer stigao u Bavarsku.

Manuel Neuer se ozlijedio na skijanju nakon Svjetskog prvenstva, a uprava minhenskog kluba prošli je tjedan otpustila trenera vratara koji je Neuerov prijatelj. Mnogi su to protumačili kao poruku Neueru da su mu dani odbrojani zbog neprofesionalizma koji je klub doveo u tešku poziciju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Ovo je najgora stvar koju sam doživio u svojoj karijeri”, rekao je Neuer za Suddeutsche Zeitung i dodao:

“Doživio sam hladan i brutalan udarac, ovo me jako povrijedilo. Odluka je došla niotkuda, ne razumijem što se dogodilo, ovo me šokiralo. Osjećam se kao da mi je netko iščupao srce. Ljudi iz naše vratarske skupine bili su potreseni, neki su i plakali. Nakon njegove smjene počeo sam razmišljati o svemu, pa i o svojoj budućnosti u klubu. Želimo biti drugačiji, mi smo Bayern München, obitelj. I onda se ovako nešto dogodi”, rekao je Neuer.

Nema sumnje da njegov intervju neće dobro sjesti Salihamidžiću i upravi kluba, a nakon dolaska švicarskog golmana Sommera upitno je hoće li Neuer ikada više stati na gol minhenskog kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!