NaslovnicaVijestiUprava ga nije poslušala: Kovač želio dovesti dva neatraktivna pojačanja!

Uprava ga nije poslušala: Kovač želio dovesti dva neatraktivna pojačanja!

Bayernova uprava je pred početak sezone sabotirala dva pojačanja na kojim je insistirao trener Bayerna, Niko Kovač. Argument vodstva kluba je bio da su igrači koji su njegova želja neprimjerni za ekipu Bayerna jer nisu dovoljno atraktivni.

NIKO KOVAČ RAZVESELIO

Niko Kovač, kada je preuzeo Bayern, imao je dvije posebne želje na transfer tržištu. Želio je u klub dovesti igrača koji dolazi također iz Hrvatske, Ante Rebića, koji je član Eintrachta iz Frankfurta, i također je želio Kevina Vogta, koji nastupa za ekipu Hoffenheima. Bayern je daleko najbogatiji njemački klub te dovedu koga zažele iz Bundeslige no pomenuta dva nogometaša danas nisu u ekipi Nike Kovača, a razlog je jednostavan.

>> Namještanje u srcu Evrope: Belgiju trese velika nogometna afera!

Njemački sportski magazin Sport Bild prenose vijest kako je transfer bio sabotiran od vodstva Bayern, na temelju toga što nogometaši nisu profil za Bayern. Također se navodi kako u upravi nisu željeli da dovedu nogometaše koji im neće pomoći na marketinškom tržištu ili u prevodu, u ekipi ne žele neatraktivnih nogometaša.

[su_cashout]

S druge strane, Bayern je ovo ljeto prodao tri igrača a ekipu su napustili Arturo Vidal, Juan Bernat i Sebastian Rudy, te je uzrok loša serija u koju je upao Bayern prouzrokovan lošom transfer politikom kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!