NaslovnicaVijestiUprkos finansijskim poteškoćama zbog koronavirusa: Manchester United dovodi tri zvijezde ovog ljeta!

Uprkos finansijskim poteškoćama zbog koronavirusa: Manchester United dovodi tri zvijezde ovog ljeta!

Manhester United navodno još uvijek planira pokušati potpisati tri najveće mete za transfer ovog ljeta, unatoč potencijalnim finansijskim poteškoćama koje bi se mogle pojaviti uslijed pandemije koronavirusa.

Očekuje se da će Crveni đavoli biti u boljoj poziciji od većine i izgledaju spremni poduzeti korake za Jadona Sanchoa, Jack Grealisha i Jude Bellinghama, prema Manchester Evening Newsu.

Ostaje da se vidi hoće li Manchester United definitivno dobiti sve trojicu igrača, ali MEN navodi da su za Sancha posebno uvjereni da mogu nadmašiti bilo kojeg rivala za njegov potpis.

Ova tri igrača nesumnjivo bi značajno ojačala United ako bi do kraja pristupili, a Manchester Unitedu je potreban kvalitetniji igrač u veznom redu i napadu.

Sancho izgleda generacijski talent nakon što je blistao u Borussiji Dortmund, dok je Grealish imao probojnu sezonu u Premier ligi, pokazujući najbolju formu u karijeri.

Bellingham, u međuvremenu, ostaje nedokazan, ali izgledao je kao vrhunski igrač na pripremamam nakon nekoliko impresivnih nastupa na razini Championshipa u dobi od samo 16 godina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!