NaslovnicaVijestiUprkos osobnom kontaktu Abramovića, zvijezda od 90 milijuna funti sanja transfer u...

Uprkos osobnom kontaktu Abramovića, zvijezda od 90 milijuna funti sanja transfer u Real Madrid!

Vlasnik Chelseaja Roman Abramović je navodno u kontaktu sa zvijezdom Bayera Leverkusena Kaiom Havertzom.

Uprkos osobnom kontaktu

Njemački internacionalac se trenutno smatra jednim od najboljih mladih napadača u Europi nakon što se etablirao kao jedan od ključnih igrača u svom klubu.

Izvještaj objašnjava da uprkos Abramovićevom osobnom pristupu i pokušaju dovođenja Havertza u Chelsea, čini se da je 21-godišnjak Španjolsku naveo kao poželjnu destinaciju. Real Madrid je jedan od zainteresiranih klubova.

KLADI SE NA PREMIER LIGU

Sport Buzzer dodaje kako je Real klub u kojem je Havertz oduvijek želio igrati, te kao mali navijao za njih, tako da ako Zidane dođe sa ponudom, njemački internacionalac neće oklijevati.

Ovo bi mogao biti veliki udarac za Chelsea, koji u izvješću navodi da je spreman platiti 90 milijuna funti potrebnih za njegovo dovođenje na Stamford Bridge.

Havertz bi mogao biti idelna dugoročna zamjena za Eden Hazarda u ekipi Franka Lamparda, ali možda će Plavci morati da traže na drugom mjestu.

Chelsea je već dogovorio transfer Hakima Ziyecha iz Ajaxa sljedeće sezone, ali sa Pedrom i Willianom koji su ušli u pozne godine, još jedno pojačanje u napadu mora biti prioritet za Lamparda.

Odlična prilika za sve koji vole Premier ligu na koju se možete kladiti po najboljim koeficijentima u bet365 kladionici. Najbolja online kladionica na svijetu nam daje nevjerojatan bonus dobrodošlice za sve nove članove, dok nemaju manipulativnih troškova i poreza na dobitak. Iskoristi ovu nevjerojatnu promociju najbolje svjetske kladionice i uzmi velike bonuse!

ŽELIM BONUS DOBRODOŠLICE

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!