NaslovnicaVijestiUprkos tome što nema zvanične najave: Manchester United je završio transfer od...

Uprkos tome što nema zvanične najave: Manchester United je završio transfer od 120 milijuna funti!

Jadon Sancho u Manchester United bi trebao biti gotov posao, navode izvještaji iz Engleske.

Uprkos tome

20-godišnjak je jedan od najuzbudljivijih talenata u svjetskom nogometu u ovom trenutku i bio bi idelana potpis za jačanje problematične pozicije za Manchester United.

“Crveni đavoli” traže hitna pojačnja za igrače poput Alexis Sancheza i Jesse Lingarda, a Sancho izgleda kao najbolja moguća opcija.

Prema Sportu, izgleda da je dobra viejst za United to što je Sancho manje-više dao kubu svoju riječ da će odbiti druge ponude i preći na Old Trafford.

Još nema službenih najava, ali također ove vijesti slijede nakon što je Dortmund nedavno nagovještavao da neće zadržavati Sancha protiv njegove volje.

Bivši krilni igrač Manchester Cityja je igrao prilično dobro u Bundesligi nakon što je otišao tamo iz Engleske, točnije Manchester Cityja i bilo bi ga sjajno vidjeti u Premier ligi.

Chelsea i Liverpool su također povezani sa Sanchom, ali čini se da sve više izgleda kako će on u vrlo skorijoj budućnosti postati igrač Manchester Uniteda.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!