NaslovnicaVijestiUPRKOS ZABRANI TRANSFERA: Chelsea danas završava transfer od 40 milijuna funti!

UPRKOS ZABRANI TRANSFERA: Chelsea danas završava transfer od 40 milijuna funti!

Chelsea će u subotu dovršiti potpisivanje reprezentativca Hrvatske i veznjaka Real Madrida Mateo Kovačića u dogovoru za koji se tvrdi da će biti vrijedan oko 40 milijuna funti, navode izvješća.

UPRKOS ZABRANI TRANSFERA

25-godišnjak je prošle sezone igrao na posudbi na Stamford Bridgeu, doprinoseći samo dvije asistencije bez golova u 51 nastupu.

Ipak, poakzao se kao ključni igrač Maurizija Sarrija, ali unatoč odlasku talijanskog taktičara ranije ovog mjeseca, čini se kao da će Chelsea nastaviti sa planovima za potpisivanje Kovaćića na trajnoj osnovi.

Prema riječima uglednog talijanskog novinara Gianluce Di Marzia, prema njegovom twitteru ispod, Kovaćić se već dogovorio o osobnim uvjetima i očekuje se da će potpisati za Plavce u subotu.

BBC Sport je primijetio da se očekuje da će Chelseaja koštati oko 40 milijuna funti, a objašnjeno je da transfer može proći ovog ljeta, unatoč zabrani transfera u klubu od UEFA-e.

Urugvaj – Peru: Najava posljednje utakmice četvrtfinala Copa Amerike!

Pod uvjetom da je Kovačić potpisat prije nego što je ugovor o zajmu istekao 20. lipnja, Chelsea ga ne bi ponovo trebao registrirati kao jednog od njihovih igrača, pa je očito da je riječ o rupi u zakonu koju su identificirali i iskoristit će kako bi osigurali dubinu i kvalitetu u veznom redu.

Potvrda je naizgled neizbježna u tom dogovoru, a zanimljivo je s obzirom na to da divovi iz Premier lige još nisu imenovali nasljednika za Sarrija, pa je možda onaj tko želi doći i popuniti tu prazninu već dao zeleno svjetlo za potpisivanje Kovačića.

Prema The Expressu, legenda Chelseaja Frank Lampard je i dalje povezan sa transferom, a možda je već imao svoje mišljenje o momčadi.

Nasuprot tome, klupska hijerarhija je možda odlučila da će, s obzirom na nemogućnost potpisivanja drugih igrača ovog ljeta, ovo potpisivanje Kovačića mnogo pomoći kako bi zadržali svoje iskustvo i kvalitetu na Stamford Bridgeu.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!