NaslovnicaVijestiSPREMA SE SPEKTAKULARAN POVRATAK? Jurgen Klopp progovorio o mogućem povratku Coutinha u...

SPREMA SE SPEKTAKULARAN POVRATAK? Jurgen Klopp progovorio o mogućem povratku Coutinha u Liverpool!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp odgovorio je na sve češće glasine u britanskim medijima koje govore o tome da bi se izvrsni Brazilac Philippe Coutinho uskoro mogao vratiti na Otok zbog problema u Barceloni.

U Barceloni su se nedavno pojavili problemi s najskupljim igračem u povijesti kluba, Philippeom Coutinhom, koji nakon obećavajućeg starta na Nou Campu ne daje ono što se od njega očekuje je ne pokazuje dovoljno da opravda svoju astronomsku cijenu. Coutinho je više puta presjedio meč na klupi za rezervne igrače u posljednjih nekoliko mjeseci te su sve glasnije glasine u kojima se Brazilac povezuje s povratkom u Englesku.

Transfer glasine: PSG želi nogometaša Evertona, Ndombele se seli u Italiju za 80 miliona eura, Bayern ne odustaje od napadača

Manchester United se pominje kao mogući kupac, a engleski mediji vjeruju da mogućnost povratka Coutinha može izazvati promjenu transfer strategije njegovog bivšeg kluba Liverpoola.

Trener Jurgen Klopp se na upit engleskih novinara o mogućnostima povratka Coutinha, vješto izogibao jer bi njegovu izjavi mediji mogli interpretirati na pogrešan način.

“O tome ne želim govoriti, ne bih rekao da je riječ o bilo kakvom transferu, nemam što reći. Što god kažem otvorit će nove priče, iako je istina da trenutno nema nikakve priče. Phil je u Barceloni i kao što znam, tamo se osjeća jako dobro i sve je u najboljem redu”, rekao je Klopp.

Klopp je također govorio o vlastitoj budućnosti na Anfieldu, gdje ima ugovor do 2022. godine.

“Nadam se da razgovori o produženju neće doći uskoro jer ne želim razmišljati o tome u ovom trenutku. Imam još tri godine ugovora i sigurno će se puno stvari promijeniti do 2022. godine. Potpuno sam predan ovoj i sljedećoj godini, a što će biti dalje to ćemo vidjeti. “

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!